[X]

 

 

 

 editing services

Firma, pe scurt

De peste 20 de ani firma S.T. Health Line Ltd., creată de farmacistul Yousef Anton, se ocupă de fabricarea şi dezvoltarea de produse parafarmaceutice (cosmetice medicale) de înaltă calitate.

Fabrica noastră este certificată GMP-ISO 22716:2007 şi toate produsele sunt testate dermatologic.

S.T. Health Line este un fabricant important de produse pentru îngrijirea pielii. Produsele noastre au la bază ingrediente active a căror eficacitate a fost dovedităşi au  capacitatea de a trata boli ale pielii. Produsele sunt vândute în lanţuri de magazine în 12 ţări din întreaga lume.

Echipa noastră de cercetare şi dezvoltare condusă de către fondatorul firmei face eforturi pentru a oferi consultanţă în domeniul farmaceutic şi parafarmaceutic, precum şi servicii de formulare în domeniul farmaceutic şi altor firme din întreaga lume.

Personalul eficient şi bine pregătit al firmei noastre continuă să implementeze idei noi pentru a crea produse unice, gata de a fi trimise pe pieţele locale şi internaţionale.

Scopul Nostru

 Obiective: găsirea de parteneri strategici şi de distribuţie

Firmele vizate: vânzători en-gros de produse farmaceutice / parafarmaceutice, farmacii, furnizorii de servicii de asistenţă medicală şi furnizorii de servicii medicale pe cale electronică, îngrijire la domiciliu, SPA / Centre de sănătate.

Ţările vizate: în întreaga lume.

  Faceţi cunoscute capabilităţile noastre, fiţi partenerul nostru!

 Yousef Anton (B. Farmacie, M. Farm. Sc.)

Director general

S.T. Health Line (1991) Ltd.

Dezvoltarea şi fabricarea produselor de sănătate şi cosmetice

CP 8989 Haifa 3109002,

Tel: +972-4-8660479, Tel/Fax: +972-4-8669526

 www.health-sth.com, [email protected], [email protected]

Păstrând sănătatea prin natură şi ştiinţă